Ga mee de natuur in op 25 juni

Fietsexcursie natuurverbindingen

natuur

De natuurgebieden in het Gooi worden gescheiden door wegen en spoorlijnen. Om de gebieden onderling met elkaar te verbinden zijn er verschillende soorten natuurverbindingen aangelegd. Natuurgidsen van het IVN leiden je op de fiets graag rond langs een aantal van deze verbindingen en leggen je graag uit dat een natuurverbinding meer is dan alleen een natuurbrug.

Deze fietsexcursie vindt plaats op 25 juni, en is ongeveer 20 km lang. Naast educatieve stops wordt een korte pauze gehouden op de berg bij Anna’s Hoeve. De excursie start om 13:30 uur en duurt ongeveer 3 uur.

Het meenemen van honden is bij deze excursie niet toegestaan.
Deelname is gratis, maar een kleine vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.
Vanwege de beperkte grootte van de groep (max. 12 personen), is aanmelden verplicht. Dit kan via de website van IVN Gooi deze link.

Categorieën