Geen nieuwe rekken, wel een beetje hulp

Nieuwe hulp bij fietsparkeren

Na de sluiting van de CS tunnel afgelopen herfst, was er een nieuw gesprek tussen de projectambtenaar en de Fietsersbond. De oude garage is vol (zand) gestort, en de plek van de tijdelijke fietsenstalling is niet meer beschikbaar. Voor fietsers die nu een plek zoeken voor hun fiets van/naar het station: gebruik de andere stallingen op de straten naar het station toe, of de betaalde stalling onder het station. Op de Koninginneweg zijn wat extra rekken neergezet.

Natuurlijk zijn we daar als Fietsersbond niet blij mee. Dit zijn echt niet genoeg plaatsen! Ondanks onze protesten, konden we helaas geen belofte krijgen voor extra (tijdelijke) fietsenstallingsplaatsen. Wel hebben we kunnen regelen dat er hulp (in de spits) komt bij de rekken op de Koninginneweg. Daarmee voelt de Koninginneweg hopelijk iets minder verlaten, en de hulp bij tillen zorgt dat die rekken efficienter gebruikt kunnen worden.

We gaan zien of het genoeg is. Laat je het ons weten hoe je het ervaart en hoe het gaat?
([email protected])

Categorieën